mad fest
Mad

65 års jubilæum: tips til at lave 3 lækre snacks!

Snart vil du nå en vigtig milepæl: du bliver 65! Først og fremmest tillykke! Når du har arbejdet hårdt i årevis, tager du et skridt tilbage, og du går på pension. Det betyder, at du har tid til at hente dine hobbyer, gøre en god tur, arbejde frivilligt eller tilbringe tid sammen med dine børnebørn. Det skal fejres!

65 års fødselsdag
Nok grund til en fest! Vil du unwrap for denne særlige lejlighed og ikke bare sætte standard snacks såsom chips, nødder og skåle med brie til dine gæster? Så læs mere om vores 3 tips til enkle, men meget velsmagende snacks til din 65 års fødselsdag!

Tip 1: nachos!

Krav:

– Pocket nacho chips
– Remia Chili sauce
– Kop crème fraîche
– Ristet ost
– Ovnsret

Forberedelse: Forvarm ovnen til 200 ° C. Smør din bageplade. Stænk et lag af nacho chips i bagning skålen. Drys nogle gobs af creme fraiche og dråber chili sauce over dem. Sprink derefter et lag revet ost. Gentag, indtil chipsene er tomme eller bagningsskålen er fuld. Derefter anbringes ovnens skål midt i ovnen og bage chipsene i ca. 10 minutter. Hvis osten smelter godt, er nachos klar! Variationstips: Tilføje guacemole og finskårne tomater om nødvendigt.

Tip 2: mini pizzaer

Krav:

– Pita brød
– Pakning med tomatpuré eller færdiglavet pizza sauce
– Ristet ost
– Pizza Toppings ønsket, såsom paprika, champigons, ananas, hakkede skinke og salami

Forberedelse: Forvarm ovnen til 200 ° C. Læg en bageplade med pergamentpapir eller smør bagepladen. Skær pitabroget gennem midten og læg det på bagpladen. Spredt rundt i tomat eller pizza sauce over halvdelen af ​​de pita brød og drys revet ost over derefter. Dernæst investerer pitabrød med de ingredienser du ønsker. Bage mini pizzaer for omkring 10 minutter i ovnen, indtil osten er smeltet og vil være let kant. Endelig fest!

Tip 3: Knight pølse-puff konditorivarer

Krav:

– Tin mini pølser
– 2-3 blade af blødt wienerbrød
– 1 slagne æg
– Muligvis ketchup

Forberedelse: Forvarm ovnen til 200 ° C. Læg en bageplade med pergamentpapir eller smør bagepladen. Lad skiverne af blødebrød tøde og derefter skære i strimler. Åbn dåsen med frankfurters og lad dem afløb. Derefter ruller frankfurterne i strimlerne af blødtegebrød. Sæt ruller af frankfurters på bagpladen og pølser pølserne med det slagne æg. Bages pølseventilerne i ovnen i ca. 15 til 20 minutter. Server pølserne med ketchup.

Med disse 3 lækre og enkle opskrifter er din fødselsdagsfest garanteret en stor succes! Ønsker du ikke at være i køkkenet hele tiden under din fest? Lav derefter snacksne på forhånd, så du kun skal sætte dem i ovnen under drikken. Så i løbet af festen har du masser af tid til at tale med dine gæster!

Invitation 65 års jubilæum

Snacks er selvfølgelig en vigtig del af jeres parti. Men vigtigere … glem ikke at invitere gæsterne! Send i forvejen et kort, så alle kan holde datoen for din fest gratis. På Fuif kan du lave din egen invitation helt til dine ønsker! Invitationer kommer i alle former og størrelser: Hvis du ønsker en mere elegant enkel, eller bare en glad med et flot billede af dig selv, alt er muligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *