Fest

Organisering af en bachelor fest? 5 gode ideer!

Du har planlagt din store dag i flere måneder nu! Og det nærmer sig nu med store fremskridt. Din bedste ven, din søster eller din niece har planlagt noget for et stykke tid, nemlig dit bachelor parti! Selvfølgelig kan du stadig ‘nyde’ bachelorlivet! Vi har samlet 5 gode ideer til et ultimat bachelor parti. Så sørg for at dele vores tip med dine venner for lidt inspiration.

# 1 Roadtrip til lykke
Du er glad for at træde sammen, grine, drikke og selvfølgelig shoppe. Hvorfor ikke samle alle disse “hobbyer” og gå over toppen i en weekend under en sjov road trip! Bare tænk på en cool bytur, leje et strandhus eller glæde sammen i et luksustelt. Valget er kæmpe; et bachelor parti hvor du nyder venskabet, musen om tidligere tider og selvfølgelig også planer for fremtiden! Fordi hvem ved, bliver din weekend en årlig tradition …

# 2 Afslappet i brylluppet
Bruden-til-være har utvivlsomt haft nogle stressfulde uger eller måneder bagved. Trods alt foregår der ikke et bryllup i det kolde tøj. Vi ved alt om det …. Hvis du har at gøre med en rigtig stressbrud, er en afslappet bachelor fest en god ide: et spa-hjemmehjem, en spa dag på stedet eller måske en hel weekend, der slapper af sammen i en udvej. Hoved ingredienser: slappe af og nyd!

# 3 Bachelor fest i jeres pyjamas
Meget gammeldags, men åh så dejligt … en pyjama fest med alle dine venner! Drikke så mange vine og spis så meget chokolade, slik eller chips, indtil du føler dig kvalme. Læg hele stuen fuld af madrasser og se uendeligt forkerte film. En god quiz anbefales altid på en bachelor fest. Fordi du virkelig kender hinanden såvel som du tror: gør, tør eller sandheden …

# 4 Aktivt bachelor parti
Ganske vist er ikke alle lige aktive … Men foruden rafting, abseiling, kitesurfing eller skydiving kan du også gøre en noget mere støjsvage aktivitet. Et værksted eller madlavning er nogle gode eksempler på et aktivt bachelor parti. Noget for godt for dig? Så gå striptease eller pole dancing eller tage burlesque dans lektioner! Successikrede damer, og nu … glem ikke at sætte lektierne i praksis 😉

# 5 Bachelorpartiet med sjove opgaver
Vi vil gerne ære denne variant: bachelorpartiet hvor bruden skal udføre alle slags sjove opgaver i løbet af en nat ud, selvfølgelig i et passende tøj. Bruden skal ‘tjene penge’ ved at sælge ting, hun ‘dekorerer’ drinks i puben eller synger sine euro sammen med dårlige hits fra i går. Hilaritet overalt! Glem ikke at lave film, fordi det er rigtig godt senere! Bruden skal naturligvis holde lidt opmærksomhed, ellers gør du det ikke sjovt, og det sjovt er hurtigt at søge.

Vi hører dig, når kommer den stripper ud nu? Nå, du kan faktisk give det et godt øjeblik i hvert bachelor parti, ikke? Det vil være en top bachelor part damer, nyd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *